Meer resultaten voor vacature bakkerij eindhoven

vacature bakkerij eindhoven
Vacature Bakkerij Wasven in Eindhoven. Summa Brood Banket Facebook.
Vacature Bakkerij Wasven in Eindhoven.: Bakkerij Wasven is een maatschappelijk bedrijf waar vakmensen zoals bakkers nauw samenwerken met mensen met een verstandelijke beperking. Gezamenlijk runnen wij een gasterij, bakkerij, tuinderij en een koffiebranderij. We hebben een mooi bakkerijtje waar we Biologisch desem brood, koekjes, en gebak maken.
Bakker Meelmuts Eindhoven Gezond, Overheerlijk, Eerlijk en Toegewijd.
Bakker Meelmuts Eindhoven. Gezond, Overheerlijk, Eerlijk en Toegewijd. Lieve mensen, In deze bizarre tijd, hebben we bedacht dat je niet persé naar ons hoeft te komen. Wij komen gewoon naar jullie toe. Maar het kan ook Lees verder. 5642 ND Eindhoven.
Vacatures Bakkerij Bekkers.
Neem gerust contact met ons op. Selecteer hieronder uw gewenste locatie. Maak uw keuze. Eindhoven Achtse Barrier. De Amert 512. 5462 GH VEGHEL. E-mail contact voor alle locaties via: info@bakkerijbekkers.nl. Eindhoven Achtse Barrier. Banket en gebak. Specialiteiten en seizoensproducten. Copyright Bakkerij Bekkers.
Vacatures Banketbakker bakkerij in Eindhoven Vacat.
Wij zijn opzoek naar een 2 uur geleden Volledige vacature bekijken. Vacature: Het Wasven zoekt een ondernemende banketbakker Locatie Eindhoven, 24-38 uur per week, M/V Het Wasven is een maatschappelijke onderneming waar vakmensen samenwerken met vrijwilligers en mensen met een 5 dagen geleden Preview Opslaan. Sd Worx Staffing Weert. 2/3-ploegendienst bij een industriële bakkerij Industrie Uitzendwerk 36 2/3-ploegendienst Wat ga je doen?
Nachtkoeriers gezocht voor een leuke bakkerij in Eindhoven.
Je werkt op de zaterdagnacht van vrijdag op zaterdag en brengt in de omgeving van Eindhoven broodjes rond in een busje van de opdrachtgever. Voor onze opdrachtgever, een bakkerij in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een kandidaat die op zoek is naar een leuke bijbaan als nachtkoerier! In deze baan is het de bedoeling dat jij elke zaterdag tussen 200uur: s nachts en 1000uur: s ochtends brood rondbrengt in een busje van de opdrachtgever in Eindhoven en omgeving. Het in goede staat afleveren van de bestelde producten.; Het controleren van de bestelling.; Vriendelijk en beschaafd met de klanten omgaan.; Het schoonhouden, controleren en verzorgen van het voertuig. Minimaal 1 jaar in bezit van rijbewijs B.; Goede beheersing van de Nederlandse taal.; Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature?
Bakker vacatures in Eindhoven augustus 2020 Indeed.nl.
1 dag geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Bakker Bart Vacatures in Veldhoven. Lees meer over werken bij Bakker Bart. Zie veelgestelde vragen en antwoorden over Bakker Bart. Andere relevante zoekopdrachten: bakkerij bijbaan horeca bakkerij medewerker banketbakker parttime vakantiewerk verkoopmedewerker productiemedewerker bakker bart. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht. Mijn e-mail: Alert opslaan. Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. Mijn recente zoekopdrachten. Fitness Gemeente Utrecht. Nieuw Nieuw Friesland. Schoonmaak De Lier. Jonge Ervaren Zaandam. Inkoop Gemeente Eindhoven.
Vacatures Bakkers in bedrijf.
Wat ga je doenVoor deze bakkerij zijn wij op zoek naar een brood en banketbakker. Als broodbakker zal je ongeveer 16 uur bezig zijn. De werktijden zijn vanaf 21.30. Ovenist omgeving Doorn. Wat ga je doenBen jij een ervaren ovenist en weet je ook je weg te vinden in het magazijn en achter het stuur? Dan is deze vacature zeker weten iets voor jou!
Werken bij Borgesius Goedhart via Tempo-Team Tempo-Team. Tempo-Team. copyright_logo.
Zo kan het zijn dat je ergens vulling op mag spuiten, de kruimels op de appelkruimeltaart strooit of de kers op de taart legt. Je bent hier niet direct bezig met alle lekkernijen, maar je zorgt wel dat alles voor de bakker komt.
Bakker Bart.
Solliciteren bij een nieuwe Bakker Bart-vestiging. Een aantal weken voordat een nieuwe winkel wordt geopend, wordt de sollicitatieprocedure opgestart. Je vindt dan hieronder een vacature melding waarop je kunt reageren. Wanneer de sollicitatieprocedure is gesloten, verdwijnt de vacature van de website.

Contacteer ons