Resultaten voor dordrecht

dordrecht
Dordrecht Wikipedia.
In 1618-1619 vond in Dordrecht, bolwerk van de reformatie, de Synode van Dordrecht plaats, waarbij de remonstranten tegenover de contraremonstranten stonden en waar het besluit viel tot de Bijbelvertaling die in 1637 de Statenbijbel zou opleveren, de eerste officiƫle vertaling in de Nederlandse taal.
Leukste dingen om te doen in Dordrecht Holland.com.
Dordrecht staat bekend als een van de oudste steden van Nederland en kreeg al in 1220 stadsrechten van de Hollandse graaf Willem I. Het rijke verleden van Dordrecht is nog altijd zichtbaar wanneer je langs de oude binnenstadshavens, fraaie pakhuizen en monumentale panden van Dordrecht loopt.
Dordrecht.
Bestel de leuke Dordtse Decembercadeaus online in de VVV-webshop. Laat je betoveren door Dwaal-Licht-Spoor. Dordtenaren die in december s avonds een wandeling maken in de binnenstad kunnen verrast worden door winterdieren, ontluikende bloemen en dwarrelende sneeuwvlokken. Biesboschcentrum Dordrecht gesloten wegens verbouwing. Vanaf dinsdag 1 december is Biesboschcentrum Dordrecht gesloten voor een grote verbouwing. De komende maanden worden in en rond het bezoekerscentrum werkzaamheden verricht om in het voorjaar weer bezoekers te mogen verwelkomen. De werkzaamheden duren tot april 2021. Start de chat! VVV Nieuwsbrief aanmelden. Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord. Zakelijk B to B. VVV evenementenagenda aanmelden. Evenementen Agenda Dordrecht. Evenementen Agenda Hoeksche Waard. Evenementen Agenda Regio. Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord. 3311 GN Dordrecht. 2020 Dordrecht Marketing Partners.
Hoogtepunten Toeristische in en Dordrecht culturele In attracties Dordrecht. in Dordrecht.
Hoogtepunten in Dordrecht. Hotels Restaurants in Dordrecht. Winkels Markten in Dordrecht. Contact / Disclaimer / Copyright Dordrecht Marketing. Website door Fullservice Internetbureau Elephant. Vrije tijd toerisme. Hoogtepunten in Dordrecht. Hotels Restaurants in Dordrecht. Winkels Markten in Dordrecht. Geschiedenis van Dordrecht.
Winkelen, Centrum restaurants Dordrecht en Ontdek uitgaan de in sfeervolle Dordrecht binnenstad. Centrum Dordrecht. logo-dordrecht. header-visual. skyline-visual.
Volg Centrum Dordrecht op. Copyright 2016 Dordrecht Marketing Privacy Statement. De website www.centrumdordrecht.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, helpen wij u met uw aankopen, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen.
Inwoners Dordrecht.
Dordrecht mag dan 800 jaar oud zijn, we zijn zeker niet uitgeblust. Onze stad is springlevend, al drukt de coronacrisis zwaar op ons allemaal. We willen de stad graag aantrekkelijk houden. Daarom bouwen we de komende jaren verder aan een sterk, slim en energiek Dordrecht.
Jongen 15 scheurt kaak bij vechtpartij in Dordrecht: politie zoekt getuigen Dordrecht AD.nl. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Pijlen. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstor
Dit was de eerste winkelwandelstraat van Dordrecht. Polder de Biesbosch en het Wantijbad: dit werd er in Dordrecht allemaal door werklozen gemaakt. 23 november 2021, een belangrijke dag voor Dordrecht, maar die dag zal niet worden gevierd. Wonen Drechtsteden en Rivierenland.
Toerisme in Dordrecht 2020 Beoordelingen Tripadvisor.
Alle fotos weergeven. Toerisme in Dordrecht Hotels in Dordrecht BB's' in Dordrecht Vakantiepakketten voor Dordrecht Vluchten naar Dordrecht Wat te doen in Dordrecht Foto's' van Dordrecht Kaart van Dordrecht. Alle Dordrecht hotels Hoteldeals voor Dordrecht Lastminutehotels in Dordrecht Op hoteltype.

Contacteer ons