Resultaten voor dordrecht

dordrecht
Dordrecht Wikipedia.
In 1618-1619 vond in Dordrecht, bolwerk van de reformatie, de Synode van Dordrecht plaats, waarbij de remonstranten tegenover de contraremonstranten stonden en waar het besluit viel tot de Bijbelvertaling die in 1637 de Statenbijbel zou opleveren, de eerste officiƫle vertaling in de Nederlandse taal.
Leukste dingen om te doen in Dordrecht Holland.com.
Dordrecht staat bekend als een van de oudste steden van Nederland en kreeg al in 1220 stadsrechten van de Hollandse graaf Willem I. Het rijke verleden van Dordrecht is nog altijd zichtbaar wanneer je langs de oude binnenstadshavens, fraaie pakhuizen en monumentale panden van Dordrecht loopt.
Dordrecht.
Deze plekken zijn gratis of voor weinig geld te bezoeken. Zo kan ieder kind in Dordrecht spelen, bewegen en iets leuks beleven. Nieuwe ANWB wandelregiokaart. Heerlijk wandelen op het Eiland van Dordrecht en door de Biesbosch met deze nieuwe gedetailleerde wandelkaart.
Hoogtepunten Toeristische in en Dordrecht culturele In attracties Dordrecht. in Dordrecht.
Hoogtepunten in Dordrecht. Hotels Restaurants in Dordrecht. Winkels Markten in Dordrecht. Contact / Disclaimer / Copyright Dordrecht Marketing. Website door Fullservice Internetbureau Elephant. Vrije tijd toerisme. Hoogtepunten in Dordrecht. Hotels Restaurants in Dordrecht. Winkels Markten in Dordrecht. Geschiedenis van Dordrecht.
Winkelen, Centrum restaurants Dordrecht en Ontdek uitgaan de in sfeervolle Dordrecht binnenstad. Centrum Dordrecht. logo-dordrecht. header-visual. skyline-visual.
Volg Centrum Dordrecht op. Copyright 2016 Dordrecht Marketing Privacy Statement. De website www.centrumdordrecht.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, helpen wij u met uw aankopen, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen.
Inwoners Dordrecht.
3311 GR Dordrecht. Telefoon: 14 078. WhatsApp: 06 406 985 08. Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Door het coronavirus werken wij alleen op afspraak en houden wij 15, meter afstand. Hierdoor hebben wij minder balies bezet dan u van ons gewend bent.
Jongen 15 scheurt kaak bij vechtpartij in Dordrecht: politie zoekt getuigen Dordrecht AD.nl. Weer. Service. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Locatie. Pijlen. Alarm. Pijlen. D
852: De politie heeft zaterdagavond een einde gemaakt aan een massaal fuikfeest op het water van de Nieuwe Merwede, tussen Dordrecht en de Brabantse Biesbosch. Daaraan deden zeker 350 mensen mee, die alle maatregelen tegen corona aan hun laars lapten.
Toerisme in Dordrecht 2020 Beoordelingen Tripadvisor.
Toerisme in Dordrecht Hotels in Dordrecht BB's' in Dordrecht Vakantiepakketten voor Dordrecht Vluchten naar Dordrecht Wat te doen in Dordrecht Foto's' van Dordrecht Kaart van Dordrecht. Alle Dordrecht hotels Hoteldeals voor Dordrecht Lastminutehotels in Dordrecht Op hoteltype. Hostels in Dordrecht Kampeerterreinen in Dordrecht Zakenhotels in Dordrecht De beste familiehotels in Dordrecht Romantische hotels in Dordrecht Sparesorts in Dordrecht.

Contacteer ons