Zoeken naar gracht

gracht
Gracht Wikipedia.
However, in other cases regular grachten were dug in circles as well, like the famous Grachtengordel literal translation: grachten belt of Amsterdam. Although the word gracht means canal" or waterway" in the general sense, there is no exact equivalent for the term in English.
Het Vlaams woordenboek gracht.
zie ook loopgracht; wegcode. De auto raakte achtereen volgens een boom en een verkeersbord, en belandde uiteindelijk in de gracht. andere betekenis van gracht. 0 reacties oudere versies Toegevoegd door LeGrognard en laatst gewijzigd door nthn 24 feb 2020 1444.:
Gracht GRB-objectenhandboek Grootschalig Referentiebestand Producten AGIV Agentschap voor geografische informatie Vlaanderen.
Deze gracht is binnen de wegbaan Wbn gelegen, is gemiddeld dieper dan 0.5m en niet breder dan 3m. Ze wordt daarom opgenomen als gracht Wgr in het GRB. Ter hoogte van de inbuizing wordt de gracht Wgr onderbroken. Deze entiteit in Geopunt.
Gracht inbuizen Infrax. Aansluitingen Fluvius.
Als je perceel moeilijk bereikbaar is omwille van een gracht, dan kan je vragen om de gracht gedeeltelijk in te buizen of om wijzigingen aan de inbuizing aan te vragen. De standaardbreedte van een overwelving bedraagt voor een woning 5 meter.
Opvallend ongeval: lijkwagen belandt in de gracht Haacht Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Opvallend ongeval: lijkwagen belandt in de gracht. 07/08/2017 om 2033: Bron: Kaltura Print Corrigeer. Haacht: Lijkwagen in gracht. Een opvallend ongeval vanmiddag. In de Vinkstraat in Haacht is rond half vijf een lijkwagen in de gracht beland.
Gracht Wikipedia.
Onder gracht verstaat men ook: een langs de oevers bebouwd kanaal om of door een stad. In Belgisch-Nederlands wordt met een gracht ook wel een sloot bedoeld. Het woord komt van graft, waarin het woord graven duidelijk te herkennen is.

Contacteer ons