Op zoek naar bakker geel?

bakker geel
Patisserie Verlooy Beste brood en banket van Geel.
Pas 121, 2440 Geel Openingsuren. Schrijf je in voor onze occasionele nieuwsbrief en blijf op de hoogte van allerlei nieuwtjes. E-mailadres Email Inschrijven. 2020 Patisserie Verlooy Powered by Connectclout. Wij gebruiken cookies op deze website voor functionele en analytische doeleinden. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Bakkerij Belmans in Geel met openingsuren Bakkerijen.
Wo ensdag 03/03. Do nderdag 04/03. Vr ijdag 05/03. Za terdag 06/03. Zo ndag 07/03. Gemeente Kies je gemeente. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Ontdek andere handelaars in de buurt van Bakkerij Belmans in Geel. Bakkerij Wim en Els.
Bakkerij Steurs-Dockx Home.
Bakkerij Wim en Els Brood en Banket Patisserie Geel Winkelomseheide.
De warme bakker, een uitstervend beroep. Maar niet in Geel, waar Wim Els deze gezonde traditie in ere houden. In hun bakkerij vind u een groot assortiment brood, koffiekoeken en taarten, allemaal dagvers gebakken. En natuurlijk is het brood en het gebak op zichzelf al een bezoekje aan de Winkelomseheide 182 waard.
Mariën Meesterbakkers Geel.
Lommel Heppen Geel Dessel Achterbos Banneux Rapertingen Runkst Stevoort Mol Houthalen Ham. In 2006 mocht Mariën Meesterbakkers zich een 3e filiaal toe wijzen. Op 25 februari stonden we klaar in onze startblokken om tot op heden elke dag voor ons klant paraat te staan.
Brood Vangenechten zoon.
Bent u toch later geen paniek telefonisch kan u ons steeds bereiken. Voor brood kan u steeds tot 1 dag op voorhand bestellen. Vanaf heden staat er ook een broodautomaat naast de winkel 7/7 Er is 24/24 brood te verkrijgen.
BAKKERIJSTEURS.BE.

Contacteer ons