Resultaten voor Lombok

Lombok
Lombok eiland Wikipedia.
De op twee na hoogste vulkaan van Indonesië, de Gunung Rinjani, bevindt zich op Lombok en is 3.726 meter hoog. Lombok wordt in het westen van Bali gescheiden door de Straat Lombok en in het oosten van Soembawa door de Straat Alas.
Familiereis INDONESIË: BALI EN LOMBOK 16 dagen.
Dag tot dag. Familiereis INDONESIË: BALI EN LOMBOK. Parels van de Gordel van Smaragd. Dit is een Indonesië familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Je bezoekt het Eiland van Goden en Demonen, Bali en zijn pittoreske buureiland Lombok.
Lombok: i 6 Migliori Hotel, AGGIORNATI al 2018 Booking.com.
Vicina all aeroporto, comodo per una breve sosta a Lombok, Kawi è stato di in accoglienza fantastica, la sua ospitalità è stata la chicca. Ci siam fermati un giorno ed abbiamo camminato senza meta nel cuore di lombok e siamo rimasti entusiasti dell accoglienza dei locali!
Eerste toeristen weer op Lombok en de Gili-eilanden TravelPro.
De openbare veerdienst tussen Bali en Lombok is sinds medio augustus alweer operationeel en de speedboten vanaf Bali varen vanaf begin september weer. De internationale luchthaven Lombok is open en functioneert met een passagiersvolume van ongeveer 10.000 mensen per dag weer normaal.
Home Lombok Sudamala Resorts.
Yoga on the Deck. Welcome to Sudamala Suites Villas, Senggigi, Lombok. Located right where the soft sand meets the sea, on the front row of every spectacular sunset, Sudamala Suites Villas, Sengiggi, Lombok offers each guest who covets a tropical sanctuary a dwelling where time stands still.
Wat te doen in Lombok: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
27 van 182 dingen om te doen in Lombok. 28 van 182 dingen om te doen in Lombok. 29 van 182 dingen om te doen in de buurt van Lombok. 30 van 182 dingen om te doen in de buurt van Lombok.
Lombok BackpackenInAzië.nl.
Dit is de drukste bestemming op Lombok, maar zeker niet zo druk als Bali. Het is niet onze favoriete bestemming op het eiland. De stranden zijn niet zo mooi als in het zuiden van Lombok en de sfeer is er matig.
Dodental krachtige aardbeving Lombok naar 98 Buitenland Telegraaf.nl.
Zware aardbeving treft Lombok. Het vliegverkeer op zowel Lombok als het naastgelegen Bali is na de beving nog volledig operationeel. Er, is lichte schade op de luchthavens door naar beneden gevallen plafondplaten, maar niemand is daarbij gewond geraakt, meldden de autoriteiten.
Goedkope vliegtickets Lombok CheapTickets.be.
Maar ook de vulkaan Rinjani vormt het decor voor een van de jaarlijkse evenementen. Must-see's' van Lombok. Lombok is lange tijd overschaduwd door het populaire buureiland Bali. Het eiland wordt ook vaak vergeleken met Bali, maar Lombok toch echt is totaal anders.

Contacteer ons